DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ) >
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) >
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20550

Назва: "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Бібліографічний опис: Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2016. – 111 с.
Дата публікації: гру-2016
Район розташування: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ключові слова: Технологія молока і молочних продуктів
Кількість сторінок: 111
Опис: Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2016. – 111 с.
Зміст: № лаб. роботи Назва теми Технології незбираномолочних продуктів і морозива Лабораторна робота №1. Вивчення показників якості молока незбираного. Лабораторна робота №2. Вивчення процесу нормалізації молочної сировини. Лабораторна робота №3. Вивчення технологічного процесу виробництва пастеризованого молока. Лабораторна робота №4. Вивчення технологічного процесу виробництва кисломолочних напоїв. Лабораторна робота №5. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного кислотно-сичужним способом Лабораторна робота №6. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного термокислотним способом Лабораторна робота №7. Вивчення показників якості морозива різних груп. Технології маслоробства Лабораторна робота №8. Вивчення показників якості вершків та впливу технологічних факторів на ефективність сепарування. Лабораторна робота №9. Вивчення технологічного процесу виробництва масла солодковершкового способом збивання. Лабораторна робота №10. Ознайомлення із технологією виробництва масла вершкового способом ПВЖВ Лабораторна робота №11. Вивчення технологічного процесу виробництва масла з наповнювачами. Технології сироробства Лабораторна робота №12. Вивчення показників якості молока незбираного для виробництва сиру сичужного Лабораторна робота №13. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру сичужного з низькою температурою другого нагрівання Лабораторна робота №14. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру сичужного розсільного. Лабораторна робота №15. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру сичужного м’якого. Лабораторна робота №16. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру сичужного м’якого питу Адегейського. Лабораторна робота №17. Вивчення технологічного процесу виробництва сиру плавленого.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20550
Перелік літератури: 1. Технологія молочних продуктів : Підруч. / Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скорченко та інш. – К.: НУХТ, 2013. – 502 с. 2. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів : Навч. посіб. – К.: НУХТ, 2009. – 235 с. 3. Ромоданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторний практикум з технохімічного контролю підприємств молочної промисловості : Навч. посіб. – К.: НУХТ, 2003. – 168 с. 4. Васильева Р.А. Технико-химический и микробиологический контроль на предприятиях молочной промышленности / Р.А. Васильева // Улан-Удэ: ВСГТУ, 2005. — 290 с. 5. Генералова Н.А., Захарова Л.М. Экспертиза молочных продуктов.–Лабораторный практикум. — КемТИПП, Кемерово, 2006. — 160 с. 6. ДСТУ 3662-97. Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі. - Чинний від 01.01.98. – К.: Держстандарт України, 1998. – 13 с. 7. ДСТУ 4635:2006. Сири плавлені. Загальні технічні умови. – Чинний від 01.07.07. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – 11 с. 8. ДСТУ 4669:2006. Сири напівтверді. Загальні технічні умови. – Чинний від 01.07.07. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – 10 с. 9. ДСТУ 4395:2005. Сири м’які. Загальні технічні умови. – Чинний від 01.07.06. – К.: Держспоживстандарт України, 2006. – 7 с. 10 ДСТУ 4554:2006. Сир кисломолочний. Технічні умови. – Чинний від 01.01.07. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – 10 с. 11. ДСТУ 4399:2005. Масло вершкове. Технічні умови. – Чинний від 01.07.06. – К.: Держспоживстандарт України, 2006. – 12 с. 12. ДСТУ 4592:2006. Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови. – Чинний від 01.04.07. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – 11 с. 13. Охрименко О.В. Лабораторный практикум по химии и физике молока / О.В. Охрименко, К.К. Горбатова, А.В. Охрименко // СПб.: ГИОРД. — 2005. — 256 с. 14. Пищевая химия: лабораторный практикум: пособие для вузов / А.П. Нечаев, С.Е. Траунберберг, А.А. Кочеткова и др.; под ред. А.П. Нечаева // СПб.:ГИОРД. — 2006. — 304 с. 15. Ромоданова В.О., Білоус Н.З., Зубков В.Є. Плавлені сири. — К., 2000. – с. 177. 16. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Том 3. Сыр / В. В. Кузнецов, Г.Г.Шилер // СПб: ГИОРД. — 2003. — 312 с. 17. Технология молока и молочных продуктов / Г.Н Крусь, А.Г. Храмцов, З.В. Волокитина, С.В. Карпычев / под ред. А.М. Шалыгиной. – М.: Колос, 2004. – 455 с. 18. Шингарева Т.И. Производство сыра / Т.И. Шингарева, Р.И. Раманаускас. Минск: «ИВЦ Минфина», 2008. – 383 с. 19. . Крусь Г.Н., Шалылина А.М., Волокитина З.В. Методы исследования молока и молочних продуктов / Г.Н. Крусь, А.М. Шалыгина, З.В. Волокитина / под общей ред. А.М. Шалыгиной // М.: Колос. — 2000.— 368 с. 20. Крусь Г.Н. Технология молока и молочных продуктов / Г.Н. Крусь, А.Г. Храмцов, З.В. Волокитина // под. ред. А.М. Шалыгиной. – М.: Колос, 2006. – 455 с. 21. Рашевська Т.О. Технологія молока і молочних продуктів. Розділ : Технологія вершкового масла : Підручник. – К.:НУХТ, 2011. – 86 с.
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Методичка_брошура Ч(1).pdf6,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus