DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ) >
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) >
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20515

Назва: ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Рибак О.М. Загальні харчові технології, розділ "Технології молока і молочних продуктів" : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / О.М. Рибак. Тернопіль, в-во ТНТУ, 2014. - 80 с.
Дата публікації: жов-2013
Країна (код): UA
Район розташування: ТНТУ ім. І. Пулюя
Ключові слова: технологія
м'ясо
ковбасні вироби
сировина
м'ясопереробна промисловість
Короткий огляд (реферат): КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з курсу Загальні харчові технології, розділ Технології м’яса і м’ясних продуктів для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Опис: Конспект лекцій розглянутий й затверджений на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 27 серпня 2013 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 5 вересня 2013 року.
Зміст: Тема 1. Характеристика м’ясопереробної галузі Тема 2. Сировинна база та організація забезпечення худобою підприємств м’ясопереробної промисловості Тема 3. Технологія забою та первинної обробки худоби і птиці Тема 4. Асортимент м’ясних продуктів, характеристика і підготовка сировини до виготовлення м’ясних продуктів Тема 5. Технології виробництва ковбасних виробів Тема 6. Технологія м’ясних продуктів із шматкового м’яса Тема 7. Технологія м’ясних напівфабрикатів Список рекомендованої літератури
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20515
Власник авторського права: Рибак О.М., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2013
Перелік літератури: 1. Баль-Прилипко Л.В.. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса: Підручник. – К., 2010 – 469 с. 2. Віннікова Л.Г. Теорія і практика переробки м’яса. – Одеса: СМИЛ, 2000. – 176 с. 3. Власенко В.В., Крамаренко В.В., Гирич С.В. Основи технології та товарознавства ковбас і м’ясокопченостей. – Вінниця: Гіпаніс, 2001.–276 с. 4. Власенко В.В., Береза І.Г., Машкін М.І. Технологія продуктів за- бою тварин. – Вінниця: Віноблдрукарня, 1999. – 448 с 5. Власенко В.В., Середа Л.П., Бандура В.М. Технологія переробки птиці. – Вінниця, 1997. – 210 с. 6. Гутник Б.Е. и др. Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 273 с. 7. Лобзов К.И., Митрофанов Н.С., Хлебников В.И. Переработка мяса птицы и яиц. – М.: Агропромиздат,1987. – 214 с. 8. Пабат В. О., Маньковський А. Я. Технологія продуктів забою тварин. – К.: ТОВ „Оріон”, 2000. – 361 с. 9. Рогов И.А., Забашта А.Г., Гутник Б.Е. Справочник технолога кол- басного производства. – М.: Колос, 1993. – 431 с. 10. Рогов И.А., Забашта А.Г., Ибрагимов Р.М. Производство мясных полуфабрикатов и быстрозамороженных блюд. – М.: Колос, 1997. – 331с. 11. Рогов Н. А., Забашта А. Г. и др. Общая технология мяса и мясопродуктов. – М.: Колос, 2000. – 367 с. 12. Переработка птицы / Н.С. Митрофанов и др. – М.: Агропромиздат, 1990. – 303 с. 13. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы / Под ред. Флауменбаума Б.Л. – М.: Колос, 1993. – 320 с. 14. Тимощук І.І., Черниш М.Ю., Яворський В.В. Технологія м’яса і м’ясопродуктів. – К.: Урожай, 1992. – 156 с.
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
конспект мясо ЗТХП.pdfКонспект лекцій848,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus