DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ) >
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) >
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20514

Назва: ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Рибак О.М. Загальні харчові технології, розділ "Технології молока і молочних продуктів" : МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / О.М. Рибак. Тернопіль, в-во ТНТУ, 2014. - 41 с.
Дата публікації: тра-2014
Країна (код): UA
Район розташування: ТНТУ ім. І. Пулюя
Ключові слова: Харчові технології
молоко
морозиво
класифікація
технологічні процеси
Короткий огляд (реферат): МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Опис: Методичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 27 серпня 2013 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 5 вересня 2013 року.
Зміст: ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 1 КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ, ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 2 ФАЛЬСИФІКАЦІЯ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ, ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 3 КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 4 КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ЗГУЩЕНИХ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ З ЦУКРОМ ТА СУХИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20514
Власник авторського права: Рибак О.М., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2014
Перелік літератури: 1. Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В.Кочубей. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. 2. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів / Т. А. Скорченко. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. 3. Грек О. В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. / О.В. Грек, Г.Є.Поліщук, О.О.Онопрійчук. – К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 4. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов / Н. А. Тихомирова. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. 5. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І. С. Ґудзь. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. – 220 с. 6. Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. / О.В.Грек, Т.А. Скорченко. – К.: НУХТ, 2009. – 235 с. 7. Поліщук Г.Є. Технологія сиру: Навч.посібник./ Г.Є. Поліщук, А.О. Бовкун, С.С. Колесникова– К.: НУХТ, 2009. – 151 с. 8. Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, О.В. Грек.– К: НУХТ, 2012. – 330с. 9. Татим А. Й. Йогурти и другые кисломолочные продукты. / А. Й.Татим, Р.К.Робинсон. – СПб.: ГИОРД, 2003. – 664 с. 10. Арсеньева Т.П. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т.4. Мороженое. / Т.П. Арсеньева– СПб.: ГИОРД, 2002. – 184 с. 11. Вышемирский Ф.А. Масло из коровьего молока и комбинированное. / Ф.А. Вышемирскш - СПб.: ГИОРД, 2004. - 850 с, 12. Голубееа Л.В. Технология молочных консервов и заменителей цельного молока. / Л.В. Голубееа– М.: ДеЛи принт, 2005. – 376с. 13. Голубееа Л.В. Хранимоспособность молочных консервов. / Л.В.Голубееа, Л.В.Чекулаева, К.К.Полянский – М.: ДеЛи принт, 2001. – 115 с. 14. Горбатова К.К . Биохимия молока и молочных продуктов./ К.К. Горбатова – М.: Легк. и пищ. пром., 1984. – 343 с. 15. Кузнецов В.В. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т. 6. Технология детских молочных продуктов. / В.В. Кузнецов, Н.Н. Липатов. – СПб.: ГИОРД, 2005. – 512 с. 16. Кузнецов В.В. Использование сухих молочных компонентов в пищевой промышленности. Справочник. / В.В. Кузнецов, Г.Г. Шиллер . – СПб.: ГИОРД, 2006. – 480 с. 17. Оленев Ю.А. Справочник по производству мороженого. / Ю.А. Оленев, А.А. Творогова, Н.В. Казакова Л.Н. Соловьева – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с. 40 18. Технология молока и молочных продуктов / Г.Н. Крусь, А.Г. Храмцов, З.В. Волокитина, С.В. Карпычев; Под ред. А.М. Шалыгиной. – М.: КолосС, 2004. – 455 с. 19. Голубева Л.В. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т.9. Консервирование и сушка молока. / Л.В. Голубева. – СПб.: ГИОРД, 2005. – 272 с. 20. Твердохлеб Г.В. Технология молока и молочных продуктов. / Г.В.Твердохлеб, Р.Ю.Сажинов, Р.И.Раманаускус. – М: ДеЛи принт, 2006. – 616 с.
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
лабор.молоко ЗТХП.pdfМетодичні вказівки645,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus