DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Роботи студентів >
Магістр >
8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19526

Назва: ІННОВАЦІЙНІ ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ТОВ «РОЗТОЦЬКЕ»)
Автори: Костецька, Наталія Михайлівна
Бібліографічний опис: Костецька Н.М. Автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 10 с.
Дата публікації: 2017
Видавець: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Район розташування: Тернопіль
Ключові слова: 8.03060102
менеджмент інноваційної діяльності
Короткий огляд (реферат): Канчалаба Н. М. Інноваційні шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Розтоцьке») – Рукопис. Дипломна робота за спеціальністю 8.03060102 «Менеджмент інноваційної діяльності». – Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя. – Тернопіль, 2017. Дипломна робота виконана в розрізі проблеми формування інноваційної політики підприємства з метою забезпечення ефективності діяльності. Обґрунтовано поняття конкурентоспроможності та фактори впливу на конкурентну позицію підприємства, завдання конкуренції та формування конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, основні напрями визначення інноваційних шляхів підвищення конкурентоспроможності підприємства. Досліджено організаційно-економічну характеристику підприємства ,аналіз виробництва продукції рослинництва, системи управління підвищенням конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, а також стан екологічної безпеки та шляхи його покращення. Обґрунтуванню доцільності підвищення конкурентоспроможності продукції аграрного підприємства, реалізації проекту внутрішньогосподарської переробки зерна озимої пшениці, розроблено заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок впровадження органічного виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19526
Розташовується у зібраннях:8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Автореферат Канчалаба.doc130,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus