DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ) >
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) >
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18336

Назва: Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями
Інші назви: Гігієнічна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями
Автори: Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Горюк, Юлія Вікторівна
Дата публікації: 2-гру-2016
УДК: 637.075
Ключові слова: молоко,молочні продукти, мікробіологічні критерії, експертиза
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18336
Перелік літератури: Горбатова К. К. Биохимия молока и молочных продуктов / К. К. Горбатова. − Санкт-Петербург: ГИОРД, 2001. − 314 с.
Грек О. В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів / О. В. Грек, Т. А. Скорченко // Навчальний посібник. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / О. М. Якубчак, В. І. Хоменко, С. Д. Мельничук [та ін.], К.: 2005. – 800с.
Кухтин М.Д. Ветеринарно-санітарна оцінка молока коров’ячого незбираного за вмістом золотистого стафілококу: автореф. дис… канд. вет. наук: спец. 16.00.09 “ Ветеринарно-санітарна експертиза ” / М. Д. Кухтин. − Львів, 2004. − 19 с.
Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють високий та низький ризик для здоров’я людей. Постанова Головного санітарного лікаря України від 24.12.2009 р №37/ Санітарний лікар. – 2001. - №1 (9). –52 с.
Наказ № 49 від 20.04.2004 Правила ветеринарно-санітарної експертизи молока і молочних продуктів та вимоги щодо їх реалізації. – Міністерство Аграрної політики України. – 22 с.
Наказ № 548 від 19.07.2012 Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів. – Міністерство охорони здоровя України. – 29 с.
Сир кисломолочний. Технічні умови: ДСТУ 4554:2006. ‒ [чинний від 01-07-2007]. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. ‒ 14с. ‒ (Національні стандарти України).
Сметана. Технічні умови: ДСТУ 4418:2005. ‒ [чинний від 01-10-2006]. - К.: Держспоживстандарт України, 2006. ‒ 15с. ‒ (Національні стандарти України).
Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (ІDF 93A:1985, ІDT) : ДСТУ IDF 93A:2003 . - [чинний від 01-01-2005]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. — 21с. — (Національні стандарти України).
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявляння та підраховування Lіsterіa monocytogenes. Частина 1. Метод виявляння (ІSO 11290-1:1996, ІDT): ДСТУ ISO 11290-1:2003. - [чинний від 01-10-2004]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. — 18с. — (Національні стандарти України).
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 2. Метод підрахування (ISO 11290-2:1998, IDT): ДСТУ ISO 11290-2:2003. -[чинний від 01-10-2004]. — К.: Держспоживстандарт України, 2005. —16 с. - (Національні стандарти України).
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
метод рекоменд мікробдослідж мол прод.doc222 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus