DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >

Перегляд зібрання за групою - Автори "Дацишин, Катерина Євгенівна"

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є І Ї Ж З К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
Попередній переглядТипДата випускуНазваАвтор(и)
Conf_2012vI_Iukalo_A-Bioaktyvni_produkty_proteolizu_48__COVER.jpg.jpgArticleБіоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
FSI_2015_Yukalo_A-Additional_functions_of_107-108__COVER.png.jpgArticle8-жов-2015 Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
ConfTNTU_2011_Iukalo_V-Ionoobminna_khromatohrafiia_194__COVER.jpg.jpgArticle14-гру-2011 Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50Юкало, В.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна
Conf_2012vI_Iukalo_A-Klasyfikatsiia_biotekhnolohii_49__COVER.jpg.jpgArticleКласифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
-гру-2016 "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Відображення результатів від 1 до 5 із 5

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus